Decoratie

Vervolledig uw interieur met welgekozen decoratie.

Laat uw decoratiewerken inBrugge over aan JDR Schilder- en Decoratiewerken.

Hebt u het gevoel dat uw landelijk interieur nog iets mist? Beginnen die lege plekken in huis op uw zenuwen te werken? Niet getreurd, geef JDR Schilder- en Decoratiewerken in Brugge een seintje!

Bij onze decoratiewerken overleggen we met elke klant om te peilen naar zijn of haar specifieke wensen of ideeën. Zodra we een helder beeld hebben van wat u voor ogen heeft, trekken we er op uit. Daarna zoeken we verschillende adressen en markten af naar de antiek of brocanterie die in uw visie past. Wij tikken voor u het ideale stuk op de kop. Voor u het weet bent u de trotse bezitter van een vintage reiskoffer die net dat extra beetje cachet geeft aan uw salon, hal of etalage!

Twijfel niet, maar contacteer ons gerust om te praten over de mogelijkheden. Profiteer van onze klantgerichte en professionele aanpak. Wij stellen graag een kosteloze prijsberaming op. Ook voor andere verfraaiingswerken kunt u JDR Schilder- en Decoratiewerken in Brugge inschakelen. Bekijk deoverige websitepagina’s voor meer informatie over onze schilder-, behang- en decoratiediensten. U kunt ons via het e-mailformulier of telefonisch bereiken.

Schilderwerken

Schilderwerken

Behang

Behang

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Contacteer ons!