Schilderwerken

Verfwerken zonder zorgen.

Professioneel uw interieur laten schilderen in Brugge met JDR Schilder- en Decoratiewerken.

Laat uw muren, deuren en ramen weer verfraaien door JDR Schilder- en Decoratiewerken. Wij geven het sjofele uitzicht van de binnen- of buitenkant van uw woning weer glans. U kunt ons inschakelen voor alle soorten schilderwerken. U kunt tevens bij ons advies inwinnenover de kleuren die het beste passen in uw specifieke leefcontext.

De handelsmerken van JDR Schilder- en Decoratiewerken zijn onze klantgerichte, vriendelijke aanpak en onze kwaliteitsvolle afwerking. Wij gebruiken hoogwaardige verven en degelijke borstels die enkel verkrijgbaar zijn in de professionele groothandel.

Niet alleen het verfwerk nemen wij met veel plezier voor onze rekening. U kunt ons ook in de arm nemen voor het optooien van uw huis met raam- of andere decoratie. We hebben een ruim aanbod van verschillende venstergordijnen. Wij gaan verder graag persoonlijk voor u op zoek naar bijzondere ornamentele attributen die u eventueel in gedachten heeft.

Huur JDR Schilder- en Decoratiewerken in om uw interieur te laten schilderen in Brugge. Wij maken graag een gratis prijsberaming voor u op. Wilt u toch eerst nog wat meer informatie? U kunt ons via het contactformulierof telefonisch bereiken, praktisch de hele dag door